כמדי חצי שנה- יצאנו כל אנשי צוות ההוסטל ליום גיבוש מושקע במיוחד. הפעם הגענו למבשלת "בירה הנגב" שבקריית גת. במבשלה עצמה נערך עבורנו סיור מודרך מטעם הנהלת המבשלה, ובמהלכה למדנו על ההיסטוריה של הבירה, אופן ההכנה, עובדות מעניינות על המשקה- וכמובן, התכבדנו בטעימות חופשיות ממגוון סוגי הבירות. לאחר מכן ישבנו במתחם ססגוני שבקרבת המבשלה ויחד קיימנו ארוחת בשרים "על האש" וסיכמנו את התקופה החולפת מנקודת מבט צוותית. אין ספק שהערב היה מהנה וטעים, ובעיקר תרם לגיבוש המרקם הצוותי לקראת המשך עשייה בהוסטל.
- דף בית >
- הבלוג של שלו>
- יום גיבוש צוותי- הוסטל בית מרחבים.